Varför jag inte bloggat

Det här hände:

IMG_5548

Och sen kom en liten guldklimp. Det finns såklart mycket att blogga om, kanske mer än någonsin, både vad gäller livet i stort och såklart om friluftslivet/äventyren/resorna som antagit nya roliga former.  Att vandra med bebis är typ bäst. Men sen den lilla plutten gjorde entré i mitt liv vet jag inte riktigt hur eller var eller när jag ska blogga. Framförallt vet jag inte i vilken form. Är det här? Är det någon annanstans? Vilken inriktning? Ska jag blogga alls? Måste få fundera på detta. Men mest ska jag vara i min bebis-bubbla, ett litet tag till. Om någon har någon idé eller tanke kring detta så maila gärna! Finns på info@emmavlarsson.se

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s