Tips: varm smoothie

Vi behöver väl alla pauser från skrivbordet emellanåt och för att rensa skallen ordentligt brukar jag gå ut. Jag har skaffat mig en ny rutin senaste tiden. Jag är inne i en period då jag går upp kl 6, jag jobbar på i två-tre timmar tills jag tar en promenad vid åtta-nio. Hösten är verkligen min favorittid. Allt känns som alldeles nytvättat där ute. Igår förberedde jag min frukost och tog med mig ut i en termos – ett perfekt sätt att göra promenaden extra mysig. Det blev en varm smoothie som jag improviserade ihop hemma.

Jag mixade banan och lät det sedan koka upp med mjölk och chaikryddor. Jag tog lite ingefära, kanel och kardemumma. Lite äkta vaniljpulver, samt lite honung. Den blev jättegod! Detta med varma smoothies ska jag undersöka mer.

 

Annonser

One thought on “Tips: varm smoothie

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s