Vilda vackra GR20

image

Jag visste att Gr20 skulle vara en enormt tuff led – men jag hade ändå aldrig kunnat ana detta. Redan dag ett var folk tvungna att avbryta. De tre första dagarna var obarmhärtiga och dag fyra var tuffast av alla. Så mycket mer klättring än jag kunde anat! Nu är vi i Vizzavona och har klarat av hela nio etapper. Jag är så stolt över oss! Så många tusentals höjdmeter upp och ned, upp och ned. Så många branta passager och vindlande bergskammar. Än är inte vandringen över men idag tar vi oss en vilodag. Det är vi värda. jag har lite strul med bilduppladdningen här (endast en bild som funkar?!) så det får tyvärr vänta. Men på instagram finns en del!

puss!

 

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s