Mot äventyret i Nordland!

berg

Jag har jobbat som en tok de senaste veckorna och när skrivjobben är många hamnar bloggen tyvärr i skymundan. Det finns liksom varken kraft eller tid över ibland. Längt finns dock! Nu bär det emellertid av mot ett stort äventyr och datorn ska med. Jag hoppas att bloggen därför kan få följa med mig på denna magiska resa. Vandringskängorna styr mot vackra Nordland – midnattssolens rike. Här ska jag producera en mängd reportage och det känns ju hyfsat tacksamt i det landskapet. Inspirationen kommer spira! Förvisso kan det bli svårt att vända blicken från utsikten…

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s