Äventyr med äventyrsgiganter

 

Är så himla lycklig över mitt jobb nu. Den här frilans-våren blev mer hektiskt än vad jag hade trott och även om det blir stressigt så är jag så oändligt tacksam. Nyper mig själv i armen för att jag får göra det jag gör. Jag har förvisso jobbat som frilansjournalist i herrans massa år nu, men det här året är alldeles speciellt. Kanske för att jag för en gång skull har mål i mitt företagande, att jag har lärt mig tacka nej till jobb som inte får mig att brinna och för att det lämnar plats till så mycket kreativitet och inspiration.

Och detta med inspirerande jobb (som jag kan babbla hur mycket som helst om) – hur viktigt är det inte? Det är ju därför jag väljer denna frilans-vardag framför trygg anställning. Det är ju för att jag ska få fritt spelrum för att få bubbla och nästan spricka av inspiration. Viktigt att komma ihåg tänker jag, varför man faktiskt har valt den vardag man lever i. Som frilans, såväl som anställd.

I helgen var jag på ett väldigt spännande reportage-jobb. Intensiva dagar som rusade förbi med intryck och känslor huller om buller. Jag fick äran att äventyra med giganterna Ola Skinnarmo och Renata Chlumska. Fullblodsproffs och ypperligt trevliga som resesällskap. Jag har förvisso intervjuat bägge tidigare, men det är skillnad att få åka iväg över en helg och få vistas i deras äventyrsmiljö. Högt upp i norr for vi, förbi Lapporten och de där vackra vitgnistrande vidderna. Jag ställde hundratals envisa frågor och satt med pennan i högsta hugg mest hela tiden. Förutom när jag njöt förstås, för det tog jag mig också tid till. Det dröjer inte länge tills reportaget är ute, jag kan berätta mer då! Men här kommer lite bilder från bakom kulisserna!

riksgra
Såhär fint var det. Gör ju ont i hjärtat.

riksgr4
Fina personer detta.

riksgr2

Fin utsikt från dasset.

riksgr1

Och så jag! Redo för en skoter.

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s