Om att reconnecta med naturen – inlägg på Friluftsmeny.se

 

Jag har ju alldeles glömt bort att länka till en text som jag nyligen fick publicerad på friluftsmeny.se  Jag kommer att skriva där emellanåt, om sådant som rör friluftsliv och dylikt. Om ni inte har spanat in sidan friluftsmeny.se så ska ni för övrigt göra det genast. Det är en sajt med webbshop som frystorkad- och lufttorkad mat, samt en stor receptbank för dig som gillar att göra egen mat. Där finns massvis med inspiration till utomhus-mat för hela familjen. Nu har dessutom Utsidan, Sveriges största sajt inom friluftsliv, går nu in som delägare i Friluftsmeny. Detta med friluftsmat ligger alltså rätt i tiden 🙂

Emma skriver på friluftsmeny.se

 

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s