Friluftsliv: en tidning som är på riktigt

Det finns en tidning som jag är alldeles extra stolt över att få jobba med. Den är äkta, växer för varje nummer och handlar om det roligaste jag vet. Men inte bara det roligaste, utan också något av det viktigaste jag vet. Det är tidningen Friluftsliv, Friluftsfrämjandets egna tidning. Den grundades 1956 och når Friluftsfrämjandets över 80 000 medlemmar. Människor som älskar utomhuslivet, liksom de som gör tidningen.

I senaste numret av Friluftsliv har jag intervjuat ingen mindre än programledaren Anders Lundin, som är en naturälskare av stora mått. Han brukade leta efter den mystiska snöleoparden, men idag är han lika passionerad på grodjakt i ”Mitt i naturen”. Han beskrev den svenska skogen med en entusiasm som gjorde intryck på mig. Men han beskrev också saknaden av den riktiga, svenska gammelskogen med en sorg som påverkade mig ännu mer. Han är en trädälskare Anders, och det kan jag med lätthet känna igen mig i.

I senaste numret finns också en stor vandringsspecial, där jag berättar varför du faktiskt ska vandra. Det har jag även bloggat om här.

Sen finns den en drös med andra finheter i senaste numret. Som en väldigt bra intervju som chefredaktören gjorde med min vackra vän Annelie Pompe. Läs vet jag!

friluftsliv

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s