Följ med på reportagekurs i Stockholms skärgård!

 

Utveckla din berättarteknik i både text och foto

Bland kobbar och skär ska jag och fotografen Patrik Lindqvist (Mästerfoto) hålla i en liten helgkurs i resereportagets värld. Det blir en helg (i september) som innehåller matnyttig fakta om resereportagets foto och text, i kombination med härliga skärgårdsupplevelser. Vad är det som gör att dina bilder säljer och hur kan de komplettera den skrivna texten? Hur skildrar man en plats i ord och hur säljer man sin första artikel?

Helgkursen passar dig som vill utveckla ditt eget skrivande, samt dig som är nybörjare på text. Jag håller i föreläsningar och skrivövningar där du får öva berättarteknik, lära dig om resereportagets form och hur man skildrar platser och människor. Även de praktiska delarna berörs – som hur man säljer sin första artikel, hur man bibehåller kontakten med sina uppdragsgivare och hur man presenterar en artikel-idé på ett bra sätt.

Under helgen kommer Patrik lära dig att hantera kameran på nya sätt – allt från landskap till action och äventyr. Du får chansen att testa olika filter som polfilter till ND. Hur kan bilden bli mera berättande med en lång exponering dagtid? Lär dig att snabbt fånga bilder och hitta detaljer i det stora landskapet. Under helgen kombineras många olika aspekter inom fotograferingen som du kommer att kunna använda både i ditt resande men även till vardags.

Kursen erbjuder olika moduler inom både foto & skrivande och du som deltagare kan välja själv vad du tycker är intressant och vill lära dig mer av. Du kan exempelvis gå moduler som fördjupar din teknik inom både foto och berättarteknik. På kvällen blir det bildvisning och gemensam middag.

Se mer HÄR!

 

IMG_9167 kopia

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s