Att drömma fram sin perfekta vardag

 

Jag kastar mig över mina rutiner som frilansare nu med glädje. Klockan sju sitter jag vid datorn, skriver och jobbar. Klockan 8 äter jag en lugn frukost med kärleken (jag är alltid lika morgonpigg och pratglad, han mer benägen att lyssna på morgonkvisten). Sedan en promenad på en halvtimme, följt av mer jobb fram till lunch. Jag är lite förkyld just nu, men snart lägger jag in ett träningspass i kombination med promenaden. Det känns väldigt lyxigt att basa över sin tid såhär. Det krävs såklart en gnutta disciplin (eller ganska mycket), men när det kommer till just skrivande så har jag den. På något vis känns det ju så självklart att den långa vandringen i Spanien ägde rum just i sommar. Där hade jag gott om tid att landa i tanken på hösten, att planera och drömma fram min perfekta vardag. Och det är väl sådant vandring är till för tycker jag. Mitt i stegen finner man en slags klarhet.

Andra platser att finna klarhet? Skogen då för min del. Eller vid en väldigt städad och fin liten (något för liten) skrivarhörna i ena änden av mitt vardagsrum.

/Em

emmson

 

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s