Om att våga släppa taget och andra klokheter

Har ju legat sjuk i två veckor. Det är väldigt länge. Börjar känna mig taggad på att komma tillbaka till jobb och vardag igen. Nästa vecka händer många roliga saker, både privat och i jobb. Jag har exempelvis en väldigt kul intervju att göra, det är till nästa nummer av tidningen Kurera. I förra numret intervjuade jag Blossom Tainton-Lindquist. Hon visade sig vara klok som en bok med mycket inspirerande att berätta. Hon pratade bland annat om vikten av att släppa taget och stänga dörrar. Att man måste våga lämna det bekväma och det man känner för att hitta nytt. Hon och hennes man hade letat efter det perfekta huset i flera år, men hittade det aldrig. Helt plötsligt kände hon att hon var tvungen att chansa, så de sålde den fina våningen i stan utan att ha någon annanstans att flytta. Först då dök plötsligt det perfekta huset upp, som från ingenstans. Det handlar om att göra plats i sitt liv för nytt och inte fastna i det gamla. Ett av hennes bästa hälsotips är något jag själv håller kärt. Hon säger:
Ett viktigt må bra-knep är att hitta sköna rutiner som förgyller vardagen. Som mina morgonrutiner till exempel, de ger mig kraft inför resten av dagen. Jag går upp tidigt för att inte stressa. Varje dag skriver jag ned något som jag är tacksam för, kopplat till dagen innan och så yogar jag.”

Här nedan blir hon plåtad för omslaget. Toksnygg, visst?!!

20131129-084447.jpg

P.s har äntligen fått till bloggandet på mobilen! Hoppas jag iaf, det här blir första försöket.

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s