Ibland blir äventyren lätta

Packar min ryggsäck idag. Inte med särskilt mycket; tält, bikini, handduk, sovsäck och liggunderlag. Köket lämnar jag hemma för en gångs skull. Ibland är det skönt med de där väldigt enkla äventyren, då man slipper kånka på massa packning och lusläsa en packlista. Nu är det bara jag och bästa vännen på en fin skärgårdsö. Bad och kortspel, bok och prat. Och så lite rosé och middag på skärgårdskrogen innan vi drar oss tillbaka till det gömda, folktomma hörnet där vi ställt tältet. Precis såhär ville jag ha min semester. Riktig njutartid! Då gör det inte så mycket att man bor i stan, eftersom det ändå är toklätt att ta sig ut. Även om jag inte skulle säga  nej till ett hus på landet. Med grönsaksland, veranda och skog som omringar. Och skrivarhörna, öppen spis, träbjälkar och bokhyllor i massor. Och ett härligt lantkök som lockar till bakning. Och en idyllisk skogsjö runt hörnet. MEN, man kan ju inte få allt. Inte på en och samma gång iallafall.

Puss!

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s