En trerätters i skogen

Ibland rusar allt så snabbt att det känns som om man inte hinner med någonting – fast man är ständigt upptagen. Så har det varit sedan jag tillfrisknade från influensan. Massa kul att göra – men ingen tid till att stanna upp! Nu behöver jag tid att bara vara, att träna, att laga mat och inreda balkongen med de nya möblerna. Det har hänt något när man bojkottar fredagsdrinken till förmån för balkongmöbler och tvätt.

Jag har en trerättersmiddag att planera för mig och en vän på Valborg. Planen lyder: skog, tält, skogssjö, stormkök, vin och massa god mat. Kan inte tänka mig en bättre valborg! Längtar. Precis vad jag behöver just nu! Så, vad ska stå på matlistan? Halloumi är givet.

Annonser

2 thoughts on “En trerätters i skogen

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s